project home 1 update 23 donateurs

Get the mobi-01 to Magneet!

door the mobiation project
 • De ‘mobiation project’ is een reactie – een levensexperiment op het gebied van creatief ‘low-impact’ leven. De eerste echte manifestatie van de project is de Mobi-01; een zelfgebouwde, opvouwbare, volledig vervoerbare container die deze zomer volledig ‘off-grid’ functioneert. 
   
  Het plan is om in augustus en september 2013 de mobi-01 te transporteren naar, en vervolgens te plaatsen en op te bouwen op het Magneetfestival te Amsterdam. Op het festival, in het Green Area, wordt de mobi-01 getransformeerd tot een podium, een 'entertainment-makerij' voor intieme voorstellingen,  filmvertoningen, een kapsalon, een plek om vrij te tekenen, voor akoestische muziek, voor workshops over DIY-leven en een plek voor vele informele interacties. Het wordt een plek waar een levensstijl op een creatieve manier wordt gepresenteerd en ontdekt kan worden.

  Bovendien, gaan we de kern van de Green Area zijn en verzorgen dat het een merkwaardig duurzaam aanpak heeft.

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

the mobiation project
project van the mobiation project

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 4.000 doel van € 4.000 bereikt
23 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.