project home 10 updates 60 donateurs

Nachtbloem

door SJOUK
 • Voorstelling waarbij het moeilijk is je adem niet in te houden.
   
  Meisje op haar kamer. Meisje bestaat alleen nog digitaal. 
  Praat met vreemden. Met Geeksor en Moonchild. 
  Dit is haar sociale dinges. Contact zonder consequenties.
  Meisje. Webcam. Haar wereld. Opent. Sluit. Opent…
   
  In september staat mijn voorstelling Nachtbloem op het Fringe Festival in Amsterdam. Enkele weken geleden studeerde ik (SJOUK) met lof af aan Theater Opleiding Selma Susanna. Help jij me bij mijn lancering in de Nederlandse festivalwereld?
   
  In de voorstelling Nachtbloem creëer ik een indirect maar indringend contact met het publiek. Via een webcam nodig ik je uit in de wereld van een meisje waarvan je in eerste instantie niet meer weet dan haar nickname – Little Black Dress. Ze leeft op haar bed, draagt de webcam bij zich als een ring. Zo heeft ze het publiek altijd dichtbij, maar ondertussen is er altijd de afstand die zo kenmerkend is voor virtueel contact.
   
  Ik heb jouw hulp hard nodig, zodat ik met ervaren mensen kan werken (regie, techniek, productie) en een fijne repetitieruimte kan huren. Bij kleine donaties geeft mijn personage Little Black Dress je een knipoog tijdens de voorstelling of een digitale zoen. Vanaf 100 euro zingt zij speciaal voor jou een liedje op youtube. Misschien zelfs zonder met haar ogen te knipperen.
   
  NIEUW! Sowieso krijgt iedereen die mij steunt een grappig monoloogje uit de voorstelling in zijn mailbox, vlak na het Fringe Festival!
  NIEUW2! In dit filmpje leg ik nog concreter uit waarom ik aan het crowdfunden ben en waarom Nachtbloem de moeite waard is om te steunen: http://www.youtube.com/watch?v=GudOZfH1Xl8
   
  Meer informatie kun je vinden op: www.amsterdamfringefestival.nl en op mijn persoonlijke website www.sjoukjezingt.nl
  Je kunt me ook helpen door vriend te worden met mijn personage op facebook: http://www.facebook.com/sjoukspeelt.nachtbloem   (en veelvuldig op ‘like’ te klikken)
   
  Alvast bedankt!
   
  NACHTBLOEM
  Tekst en spel: SJOUK
  Regie: Selma Susanna en Rob Verhoeven
  7, 8, 12 en 13 september op het Amsterdam Fringe Festival
  7 en 12 september om 20:15 uur
  8 en 13 september om 17.30 uur
  Locatie: Stichting Perdu

  *P.S. tegenprestaties zullen in de meeste gevallen pas worden volbracht nadat 80% van het doelbedrag van 3000 euro binnen is. Pas dan krijg ik alle gegevens van de donateurs.
  *P.P.S. Mocht je 100 euro hebben gedoneerd en ik dus een gek, bizar, mooi youtube-filmpje voor je ga maken waarin ik een liedje voor je zing, dan kun je bij je donatie een speciaal liedje daarvoor aanvragen (invullen bij motivatie). Mocht je dit vergeten dan mail ik je hierover zodra het doelbedrag binnen is.
  *P.P.P.S. Bedrijven die geïnteresseerd zijn om mij te steunen zet ik graag met logo op mijn poster, mijn website, de facebook account van mijn personage en bij mijn updates op voordekunst

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van SJOUK

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 3.000 doel van € 3.000 bereikt
60 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.