project home 5 updates 337 donateurs

Online tijdschrift Hard//hoofd

door hardhoofd
 •  “Hard//hoofd heeft een visie en wil verlichten in een tijd waarin wij rondjes lopen. Het is slim, maar neemt zichzelf niet te serieus. Het is hard, maar niet beledigend. Het is naakt, maar gaat naar de sportschool.” – Hard//hoofd-proclamatie (september 2009)

  Al ruim twee jaar is hard//hoofd een online tijdschrift voor kunst en journalistiek, met onder andere elke dag columns, sketches, muziek, foto’s, korte films, hoorspelen, smsjes, korte verhalen en beeldende kunst. Het is een kweekvijver voor jong talent en een speelplaats voor gevestigde namen. We bieden een podium aan kunstenaars, wetenschappers en journalisten.

  Hard//hoofd heeft zich ontwikkeld tot een medium met een eigen geluid. Waar het internet meestal snel, vluchtig en plat is, brengen wij reflectie, diepgang en humor. Wij leven niet naar de waan van de dag, maar varen een strakke koers met een open blik. Hard//hoofd is gemaakt voor mensen die zoeken naar dat wat online niet gebeurt en offline niet meer kan.

  Dit vergt tijd, reflectie en werk. Hard//hoofd wordt vrijwillig gemaakt door een grote groep gedreven mensen. Wij hebben de afgelopen jaren gedraaid op doorzettingsvermogen, idealen en de loyaliteit van al onze medewerkers; en bovenal op de steun en waardering van onze lezers. Zonder jullie is er geen hard//hoofd.

  Daarom doen we een beroep op jou: doneer en HOUD hard//hoofd HARD!  Jouw bijdrage stelt ons in staat om de plannen te realiseren waar wij nu nog van dromen. Wij willen meer, beter en verder. Wij willen je versteld doen staan, met onder andere:

  - Een nieuw ontwerp dat wederom een standaard zet. Onze teksten, video-, audio- en beeldproducties zijn onze trots, die verdienen de best mogelijke presentatie! Bovendien beloven we dat je nooit meer verdwaald zult raken op onze frontpage.
  - Meer eigen film-, muziek- en kunstproducties! Onze eerste korte film Audiotour maakten we voor vier euro en een hamburger en werd over de hele wereld vertoond. Dat willen we vaker, professioneler en nog beter doen!
  - Minstens vier hard//hoofd-evenementen. We bieden artiesten niet alleen online, maar ook offline graag een podium. Onze feesten en ons festival verkochten uit, dat willen we vaker en nóg beter doen. Doneer je meer dan €50,- dan ben je een heel jaar verzekerd van toegang!
   -Het ontwikkelen van grote journalistieke series. We hadden series over studentenprotesten en duurzaamheid en twee afleveringen van hard//hoofd-TV. We willen hiermee een blijvende stem in het publieke debat worden. Zonder hard te schreeuwen.

  Met jouw bijdrage kan ons online tijdschrift blijven bestaan. Het verzekert hard//hoofd van een stevige basis voor een glorieuze toekomst. Want hard//hoofd is keihard nodig.

  www.hardhoofd.com


                         Meer informatie over wat we gaan doen en wat we te vergeven hebben? 
                               Kijk op http://hardhoofd.com/2011/11/01/houd-hardhoofd-hard

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van hardhoofd

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 30.050 doel van € 30.000 bereikt
337 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.