project home 2 updates 33 donateurs
 • 99 kinderen uit de Haagse Schilderswijk hebben hun toekomstdroom geschilderd.
  Deze schilderijen verdienen het gezien te worden.!  Zorgt U er met Art-S-Cool samen voor dat deze werken worden geëxposeerd in de gerenommeerde tentoonstellingsplek GEMAK/Vrije Academie aan de Paviljoensgracht in Den Haag?
   
  Een kunstwerk is pas voltooid als het publiek wordt gemaakt.
  Het kunstwerk heeft pas dan een maatschappelijke functie als het door publiek wordt bevraagd, als erover wordt gepraat en als het ter discussie staat. Bij dit werk is er nog een nuance omdat het kunstwerk door kinderen is gemaakt.

  In hoeverre heeft het waarde als het beschouwd wordt door ons volwassenen? Wij kunnen gecharmeerd zijn door de afwijkende anatomische proporties, het felle onconventionele kleurgebruik en de expressieve kracht. 

  Dit op zich is al waardevol. Maar Art-s-Cool  is van mening dat dit werk pas echt functioneert als het bekeken en bediscussieerd wordt door kinderen die in dezelfde fase van ontwikkeling zijn als de kinderen die het gemaakt hebben. Dan ontstaat een waar moment van reflectie. Zo kunnen kinderen met dezelfde vraag bezig zijn maar dan aan de receptieve in plaats van de productieve kant van het domein van de kunsten. Pas als Art-s-Cool dit voor elkaar weet te krijgen, kunnen we het project als werkelijk geslaagd beschouwen.

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Art-S-Cool de kunstschool in de Haagse Schilderswijk
project van Art-S-Cool de kunstschool in de Haagse Schilderswijk

Art-S-Cool, de kunstschool in de Schilderswijk, verzorgt kunstlessen en kunstactiviteiten in de Haagse krachtwijken Schilderswijk en Transvaal. Daarnaast geven we kunst aan ouders van leerlingen, workshops tijdens de Betovering, maken we met kinderen ... (meer)

Dit project is 106% voordekunst
€ 1.900 doel van € 1.800 bereikt
33 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.