project home 0 updates 60 donateurs

Collectief Allop in print en pixels

door Allop
 • Allop is een creatief collectief met divers talent uit verschillende disciplines. We zijn ooit begonnen als een online tijdschrift maar willen uitgroeien tot een tijdschrift voor opkomend talent en een go-to bron voor alles gerelateerd aan het Nederlandse kunst- en cultuurveld. Daarnaast willen we als collectief ook bijdragen aan dit veld door interdisciplinaire projecten te realiseren.
   
  Om onze dromen uit te laten komen hebben we jou nodig! Door middel van kleine (of grote) donaties help je ons de volgende doelen te bereiken:

  • Het bouwen (en behouden) van een professionele website waarmee we evenementen in het Nederlandse kunst- en cultuurveld uitlichten en waar jonge creatievelingen reflecteren op onze wereld, door middel van wekelijkse verhalen.
  • Het printen van het de tweede uitgave van Allop Magazine! Het tijdschrift wordt een vlucht uit de snelle werkelijkheid met prachtig beeldmateriaal en verdiepende artikelen waarin we reflecteren op de Zeitgeist door filosofische perspectieven.
  • Projecten realiseren, zoals een korte film en een pop-up store, vanuit het Allop Creatief Collectief.
   
  Allop concentreert zich op de underdog. De jonge Nederlanders die prachtige teksten kunnen schrijven, inspirerende foto’s kunnen maken en alles wat daar tussenin zit. We willen jullie niet alleen een platform bieden maar nodigen jullie ook uit om in dialoog met elkaar te gaan. We willen daarmee de drempel van het kunst- en cultuurveld zo laag mogelijk houden zonder kwaliteit te verliezen.
   
  Onze redactie bestaat nu al uit geweldige jonge talenten die het belangrijk vinden de wereld mooier te maken door de schoonheid te belichten. We schrijven teksten, maken films en foto’s en geven vorm aan de wereld die ons fascineert. Hiermee hopen we een Zeitgeist te vertegenwoordigen en idealen te beschrijven waar onze generatie waarde aan hecht. Denk jij bij te kunnen dragen aan deze missie? Doneer dan een klein (of groot bedrag) en bouw mee aan Allop in print en pixels!
   
  Denk jij nog meer te kunnen toevoegen aan Allop? Ben je fotograaf, schrijver, illustrator of heb jij andere talenten? Bedenk je geen moment en mail naar allopmagazine@gmail.com. We staan open voor allerlei samenwerkingen en zijn altijd op zoek naar toevoegingen aan onze redactie!

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Allop
project van Allop

Allop is een creatief collectief met divers talent uit verschillende disciplines. Wij zijn ooit begonnen als een online tijdschrift maar willen, met jouw hulp, heel graag uitgroeien tot een tijdschrift in print, website en creatief collectief! Kijk v ... (meer)

Dit project is 115% voordekunst
€ 1.380 doel van € 1.200 bereikt
60 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.