project home 11 updates 318 donateurs

Nachtmerrieman

door Marcel Van Driel
 • Nachtmerrieman is een bovennatuurlijke thriller die in 2014 verschijnt bij uitgeverij Meulenhoff. Het boek gaat over Madeline Finn die in Rotterdam een serie mysterieuze moorden probeert op te lossen. De thriller wordt geschreven door de bekende jeugdboekenauteur Marcel van Driel.
   
  Een bovennatuurlijke thriller?
  Nachtmerrieman is een thriller in de stijl van The Killing en de boeken van Jo Nesbø, met de sfeer van Twin Peaks. In Nachtmerrieman wordt Rotterdam opgeschrikt door een serie gruwelijke moorden. Wanneer een van de slachtoffers een bekende blijkt, gaat Madeline Finn op zoek naar de dader. Een dader die niet van deze wereld is.
  De titel is ontleend aan het gelijknamige nummer van Fréderique Spigt.
   
  Wie ben jij dan?
  Mijn naam is Marcel van Driel. Ik ben tien jaar kinderboekenschrijver en heb meer dan veertig titels op mijn naam staan. Mijn bekendste boek is Superhelden.nl - een 11+ boek in de stijl van The Hunger Games - die ook door erg veel volwassenen wordt gelezen. In november 2012 verschijnt superhelden2.nl bij De Fontein. Nachtmerrieman is mijn eerste volwassenenroman.
   
  Waarom zou ik Nachtmerrieman willen lezen? 
  Ik beloof je nachtmerries. Ik beloof je een pageturner waar je niet van kan slapen, omdat je nog één hoofdstuk wilt lezen. En nog één. Ik beloof je een verhaal dat je niet onberoerd zal raken en op het verkeerde been zet, dat je op momenten een stomp in de maag geeft van de spanning. Kortom: ik beloof je het allerbeste, allerspannendste boek dat ik in mij heb!
   
  Nou, kom maar op dan: wat wil je van me?
  Simpel gezegd: dat je het boek nu aanschaft, zodat ik het in 2013 kan gaan schrijven. Zodra het boek gereed is, overhandig ik je persoonlijk een genummerd en gesigneerd exemplaar op de exclusieve launchparty. Je komt met je naam achter in het boek te staan en je krijgt mijn eeuwige dank. Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor de donateurs laat Meulenhoff een gebonden editie drukken met een maximale oplage van 300 stuks. Je hebt dus echt iets bijzonders in handen.
   
  Komt er ook een E-book?
  Jazeker! En die komt zelfs nog eerder uit. Dan heb je hem echt als allereerste.
   
  Heb je nog meer tegenprestaties?
  Uiteraard. Je kunt als personage ‘optreden’ in het boek. Of ik schrijf je (Rotterdamse) bedrijf er op een positieve manier in. Ik kom een lezing geven over Waanzinnige Plannen voor jouw netwerk of bedrijf. Of ik schrijf een uniek verhaal voor je kinderen, van minimaal 5.000 woorden.
   
  Oké, je hebt mij overtuigd, wat kan ik doen?
  In de balk hiernaast staat een aantal opties waar je uit kan kiezen. Voor tien euro komt je naam achter in het boek te staan, voor 15 euro krijg je het E-book gemaild. Voor veertig euro krijg je de gesigneerde, genummerde, gebonden editie van het boek en voor een tientje meer krijg je het papieren boek én het e-book. Wil je meer, dan krijg je meer!

  Alvast waanzinnig bedankt voor je deelname en vertrouwen!
   
  www.nachtmerrieman.nl
  www.superhelden.nl
  www.marcelvandriel.nl

   
  De pers over Superhelden.nl:
  ‘Het verhaal is in razende vaart geschreven, en doet daarin denken aan de spannende trilogie De Hongerspelen.’ – J/M voor Ouders.

  ‘Superhelden.nl leest lekker weg en is prima geschreven in een vloeiende stijl die in het populairder genre vaak ondergeschikt is. Van Driel kan schrijven en timmert vakkundig een spannend verhaal in elkaar met als sterk punt de karaktertrekken waar de kinderen op geselecteerd worden.’ – JaapLeest.nl

  ‘Superhelden.nl is een leuk, spannend en origineel boek.’ – Crimezone (****)

  ‘Intrigerend en angstaanjagend tegelijk. De vlotte pen die Marcel van Driel hanteert, sleepte me bij de haren mee door het boek. De spanning zorgde ervoor dat ik het boek niet weg kon leggen. ‘Het is een jeugdboek, toch?’dacht ik nog. Jazeker, maar eentje die voor volwassenen ook erg leuk is om te lezen. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat dit een topboek is. Lezen dus!’ – Magic Tales (****1/2) 

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Marcel Van Driel
project van Marcel Van Driel

... (meer)

Dit project is 113% voordekunst
€ 17.032 doel van € 15.000 bereikt
318 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.