project home 2 updates 11 donateurs

Heusdense livetalkshow VanHorenZien

door Bibliotheek Heusden
 • Het unieke concept van de Heusdense livetalkshow VanHorenZien verdient aandacht, bezoekers en toekomst. Elke laatste zondag van de maand t/m maart biedt DinerBar Hemlocks in Drunen een podium voor 3 plaatselijke gasten, locale muziek, amateur kunst en gedichten. In de ambiance van een cafe zorgen wij voor een aangename sfeer, waarbij iedereen kan genieten, kan bijpraten en mee kan doen met de neuzenquiz. In het seizoen 2011-2012 hebben wij al 6 succesvolle shows gehad in zaal Utopia, en ook in dit 2e seizoen willen wij dit graag opnieuw doen.
   
  Daarom wordt de steun van u ingeroepen om deze maandelijkse belevenis mogelijk te blijven maken. Voor een bijdrage van uw kant bieden wij een bijzondere tegenprestatie. Hiermee willen wij de geplande uitvoeringen realiseren en op 24 maart 2013 in een XL-versie de boekenweek en ons 2e seizoen groots afsluiten met een bruisend liederen-programma.

  VanHorenZien is een iniatief van Stichting Utopia en Bibliotheek Heusden.

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Bibliotheek Heusden
project van Bibliotheek Heusden

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 2.000 doel van € 2.000 bereikt
11 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.